Kult arbetar med PR och kommunikation inom kultursfären.

Vi är en kommunikationsbyrå med djup kunskap inom PR och lång erfarenhet av arbete i och med kulturbranschen.

Vi är också ohjälpliga kulturnördar som är övertygade om att utan litteratur, konst, musik, film och teater så blir jorden en betydligt fattigare och farligare plats att vara på. Vårt nyhetsbrev culte är djupdykning i det nördiga varvat med ytliga iakttagelser, sajna upp dig här!

Kult grundades av Karin Wahlén hösten 2011. Idag består Kult av Karin, Lina Kåberg Stene, Johanna Strand och Peter Hammarbäck.

Karin har tidigare arbetat som PR- och informationsansvarig på Piratförlaget och som seniorkonsult för Prime i Bryssel. Lina Kåberg Stene har en bakgrund bl a som PR- och marknadsansvarig på Leopard förlag, ALMA-priset och marknadschef för Pocket Shop. Johanna Strand har arbetat som PR-och kommunikationschef på TriArt Film och pressansvarig på Bonnier Broadcasting och Peter Hammarbäck vikarierade som chefredaktör på tidningen Vi Läser under 2017, dessförinnan var han skribent och redaktör på Tidningen Vi, chefredaktör på RES och har skrivit för en rad andra magasin, tidningar och contentbyråer.