Integritetspolicy

Vi på Kult PR vill kunna ge dig de bästa kulturtipsen, samt inbjudningar till evenemang och pressträffar. För att kunna göra detta behöver vi lagra och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ta del av detta kontakta personuppgiftsansvarig Karin Wahlén (karin.wahlen@kultpr.se). Vill du dock även fortsättningsvis ta del av detta behöver du inte göra något men läs gärna nedanstående.

För att kunna ge relevant information om nya böcker, filmer och kulturevenemang sparar vi:

  • För- och efternamn
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Företag

Genom att vara registrerad på cultes nyhetsbrev sparar vi information om dina e-postuppgifter för nya nyhetsbrev.

Vi för inget register eller sammanställer kontoinformation över personer som på något sätt deltar i konversationer i våra sociala kanaler. Som personuppgiftsansvariga ansvarar vi för att rensa eventuella kränkande inlägg.

Kult PR sparar aldrig en personuppgift längre än vi bedömt som nödvändigt, och aldrig längre än lagen säger. Vi säljer aldrig era personuppgifter till annan part och du kan alltid begära att de uppgifter vi har om dig raderas/kompletteras när du önskar, så länge din begäran är i enlighet med lag.

Har du frågor kring vår behandling av personuppgifter, vilka uppgifter som eventuellt finns registrerade, vill få rättelse eller bli raderad, vänligen kontakta karin.wahlen@kultpr.se.

Du har även rätt att klaga till tillsynsmyndigheten för GDPR. Tillsynsmyndighet är Datainspektionen, www.datainspektionen.se.